Nieuw in Hoorn

Roxanne

Hoorn groeit en bloeit. De historische stadskern kenmerkt zich door gezellige pleinen, volle terrassen en bijzondere pandjes. Naast bekende winkels, horeca en culturele hotspots vind je in Hoorn ook nieuwe toppers. Liefhebbers van de stad met een hart voor ondernemerschap die graag de deuren openen in de binnenstad. Wij stellen ze aan je voor!

Minto

Broer en zus Jorrit en Mildred vertalen hun liefde voor interieur en styling sinds kort naar het geweldige interieur Walhalla Minto in de Nieuwsteeg. Met oogstrelende accessoires, fijne must haves en verrassende cadeautjes is deze winkel een feestje. Tip: volg Minto ook op social media. Ze inspireren je graag met de collectie. Ontdek Minto.

IJssalon van den Berg

Zeg je taart? Zeg je Banketbakkerij Van den Berg. Sinds jaar en dag een begrip in Hoorn. Maar sinds kort zeg je ook ijs! Want naast de bakkerij hebben zij een ijssalon geopend waar ze heerlijke, uiteraard ambachtelijk, schepijs verkopen. Een genot voor de zomer! Ontdek IJssalon van den Berg.

Tapasbar Cantos

Tijd voor tapas! Haal de zon naar het terras en geniet van authentieke gerechten. Op de Roode Steen vind je sinds kort tapasbar Cantos. Met een Spaanse kok én een Spaanse eigenaresse waan jij je even aan de Costa. Nieuwsgierig naar de menukaart? Bekijk de website en hun socials! Ontdek Cantos

QuiDine

Foto van: QuiDine

Oogstrelende gerechten, inspirerende combinaties, maar bovenal verrukkelijk eten. Hoorn is binnenkort een bijzondere culinaire hotspot rijker. Op steenworp afstand van de Roode Steen opent chef-kok Quirijn Bakker de deuren van Quidine. Kun je nog niet wachten? Neem dan een voorproefje op hun social media. Het water loopt je in de mond! Ontdek QuiDine.

Meld je aan

Ben jij een Hoornse binnenstad ondernemer en zou je graag je locatie willen aanmelden op Hoorn, echt mooi? Neem contact op!

Dit vind je misschien ook leuk